Beschrijving

Fantastische eengezinswoning te koop in de populaire wijk “Emmelhage” in Emmeloord!

Deze moderne eengezinswoning met een WOONOPPERVLAKTE VAN 125m2 staat op een ideale plek (PERCEEL VAN 193m2) voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een rustige, kindvriendelijke buurt. Het perceel heeft als extra 37m2, waardoor de achtertuin een heerlijke plek is om te genieten van de zon. Voor o.a. starters of een groeiend gezin biedt deze woning genoeg ruimte. Op de eerste etage is de grootste slaapkamer voorzien van een royale inbouwkast en is er de mogelijkheid om twee extra slaapkamers te creëren op de 2e etage. De moderne afwerking creëren een eigentijdse sfeer waar je je meteen thuis zult voelen.
Met een bouwjaar van 2008 is deze woning nog relatief jong, voorzien van VOLLEDIGE ISOLATIE, DUBBEL GLAS en een ENERGIELABEL A.

Emmeloord is een fijne stad met een “ons kent ons” mentaliteit. Tevens zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Van scholen tot winkels, restaurants en sportfaciliteiten, alles is hier te vinden. Bovendien is de omgeving voorzien van uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de snelweg.

Kortom, de Jeanne d’Arclaan 65 is een modern afgewerkte woning waar je zeker een kijkje moet nemen! Twijfel niet en plan snel een bezichtiging in, want dit huis zal niet lang beschikbaar zijn!

Richtprijs €339.500,- k.k.

Aanvaarding in overleg!

Ga naar de bovenkant